Nieuws

Filter Down
Voordelen van een newbornhoes voor de Stokke Tripp Trapp.

Voordelen van een newbornhoes voor de Stokke Tripp Trapp.

 

Wat is een newbornhoes?
Een newbornhoes is een speciaal ontworpen, rekbare hoes die past op de Newborn set van de Stokke Tripp Trapp. De hoezen van LaLynn beschermen de originele hoes van de newborn set tegen vlekken en vuil, waardoor de stoel langer mooi blijft. 

Wat zijn de voordelen van een newborn hoes?
Om te beginnen, bieden de newbornhoezen een uitstekende bescherming aan de originele hoes van de newborn set. Baby's kunnen nogal eens knoeien tijdens het eten of er kunnen ongelukjes gebeuren. Door gebruik te maken van een hoes van LaLynn, is de originele hoes van de newborn set beschermd tegen vlekken en vuil waardoor deze langer mee gaat. Nog een voordeel van de newbornhoes van LaLynn is dat deze door de rekbare stof makkelijk af te halen is en makkelijk te wassen op 30 graden. Ook zijn de newbornhoezen sneller droog dan dan de orginele hoes van Stokke. Het gebruik van de newborn hoes biedt nog een belangrijk voordeel: door te kiezen voor een design dat past bij jouw interieur, geef je de newborn set een persoonlijke touch. 

Newbornhoezen van LaLynn
De newbornhoezen van LaLynn zijn gemaakt van rekbare stof waardoor de hoes goed over de orginele hoes gedaan kan worden. De stoffen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en Oeko-Tex* gecertificeerd. De hoezen zijn gemaakt in Nederland en passen op zowel het oude als het nieuwe model van de Newborn set van Stokke Tripp Trapp. De newbornhoezen van LaLynn zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Neem een kijkje op onze webshop en haal een praktische en mooie newbornhoes in huis. Daarbij krijg je stapelkorting bij aankoop van twee of meer hoezen. 

*Oeko-Tex gecertificeerd is een gezondheidskeurmerk voor textiel. Het betekend dat de stoffen zijn getest op stoffen die schadelijk kunnen zijn. 

 

 

 

Lees verder

Veiligheid en voordelen van een babynestje

Veiligheid en voordelen van een babynestje

Voordelen en veiligheid van een babynestje.

Lees verder

Veiligheid speenkoord

Veiligheid speenkoord

Als ouder wil je natuurlijk dat je baby veilig is en daarom is het belangrijk om op te letten welke producten je gebruikt. Een product waarbij veiligheid een grote rol speelt, is het speenkoord. Een speenkoord is een handig hulpmiddel om de speen van je baby bij de hand te houden en te voorkomen dat deze op de grond valt. Maar het is wel belangrijk om te zorgen dat deze veilig is en aan bepaalde eisen voldoet.
Het is belangrijk om te letten op de materialen waarvan het speenkoord is gemaakt. Het speenkoord moet geen schadelijke stoffen bevatten en de gebruikte materialen moeten stevig en duurzaam zijn. Gebruik bijvoorbeeld geen speenkoorden die gemaakt zijn van dun touw of lint. Het lint moet een minimale dikte hebben van 1,5 mm en mag niet langer zijn dan 22 cm excl. clip. 
Verder is het belangrijk om het speenkoord op de juiste manier te gebruiken. Bevestig de clip altijd aan de kleding van je baby en niet aan de speen zelf. Zorg ervoor dat jet speenkoord niet nat wordt. Laat je baby bovendien nooit alleen achter met een speenkoord. 
Tot slot is het belangrijk om het speenkoord regelmatig te controleren op beschadigingen. Als het speenkoord beschadigd is of er ruimte tussen de kralen ontstaat, gebruik het dan niet meer en vervang het door een nieuw speenkoord. Zo zorg je ervoor dat het speenkoord altijd veilig is voor je baby.
Kortom, een speenkoord kan heel handig zijn, maar het is wel belangrijk om te zorgen dat deze veilig is en aan bepaalde eisen voldoet. Let daarom altijd  het gebruikte materiaal, de manier van bevestiging en controleer het speenkoord regelmatig op beschadigingen. Zo zorg je ervoor dat je baby veilig kan genieten van zijn of haar speen.
Onze speenkoorden voldoen aan de veiligheidseisen volgens de NEN-NORM 12586
Zo is ons speenkoord niet langer dan 22 cm excl. clip.
Heeft de clip ventilatiegaten i.vm. verstikkingsgevaar.
Zijn de speenkoorden gemaakt van onbehandeld beukenhout en BPA vrije kralen. 
En is het koord minimaal 3mm breed. 

Lees verder