Veelgestelde vragen

Top 4 meest gestelde vragen.

Wat is de status van mijn bestelde babynestje?
De levertijd van de babynestjes is 7 tot 14 werkdagen. Je ontvangt, na de bevestiging van je bestelling, pas weer een update als het babynestje is afgegeven aan DHL. Je krijgt dan via de mail een track en trace code. De levertijd is wat langer omdat de babynestjes met de hand worden gemaakt nadat je bestelling is geplaats. De babynestjes hebben we niet op voorraad om stof- en materiaal verspilling tegen te gaan.

Past de kussenset ook op andere kinderstoelen?
Nee, de kussenset is alleen geschikt voor de Stokke Tripp Trapp stoel.

Past de kussenset op het oude model van de Stokke Tripp Trapp?
Onze kussensets zijn zo ontworpen dat ze zowel op het oude als nieuwe model van de Stokke Tripp Trapp passen.

Past de newbornhoes op het oude of nieuwe model van de Stokke Tripp Trapp?
Onze newbornhoezen zijn zo ontworpen dat ze zowel op het oude ( tot 2013) als nieuwe model (vanaf 2014) van de Stokke Tripp Trapp passen.

Kan het babynestje gewassen worden?
Ja, het babynestje kan gewassen worden op een voorzichtig was programma op max. 30 graden.
Tip: zet het liggedeelte vast met 1 of 2 veiligheidsspelden. Na het wassen flink opschudden en eventueel in model brengen.
Stop het babynestje niet in de droger maar laat het aan de lucht drogen.

Bezorging, levertijd en retourneren

Mijn pakket is niet bezorgd. Wat moet ik doen?
Stuur een email naar info@lalynn.nl met daarin het bestelnummer van je bestelling. Wij gaan dan uitzoeken waar het mis is gegaan. Vanwege drukte bij de bezorgdienst kan het soms zijn dat je pakket een aantal dagen vertraging heeft.

Kan ik mijn pakket laten bezorgen bij een afhaalpunt?
Ja, dit kan je aangeven in het opmerkingen veld bij de check out. Wij versturen jouw pakket dan naar een DHL afhaalpunt.

Wat zijn de verzendkosten?
Verzendkosten NL: €4,95, gratis vanaf €40.
Verzendkosten Belgie: €11,95, gratis verzending vanaf €150.
Verzendkosten Duitsland: €15, gratis verzending vanaf €150.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Bestellingen die op werkdagen voor 15 uur geplaats zijn worden dezelfde werkdag verzonden (m.u.v. babynestjes). Bestellingen die op werkdagen na 15 uur worden geplaatst, versturen wij de volgende werkdag. Tijdens acties en op/voor feestdagen kan de levertijd wat langer zijn dan je van ons gewend bent.

Kan ik mijn bestelling retourneren?               Ja, retourneren van jouw bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. Er gelden een aantal uitzonderingen: gepersonaliseerde items en speenkoorden, spenen en bijtringen mogen niet geretourneerd worden ivm hygiëne. De kosten voor de retourzending zijn voor jou eigen rekening. Zodra wij jouw retour in goede staat hebben ontvangen en verwerkt wordt het aankoop bedrag teruggestort op jouw rekening. Dit duurt max. 5 werkdagen. Bekijk de retourpagina voor meer informatie.