Voordelen van een newbornhoes voor de Stokke Tripp Trapp.

Apr 14, 2023

 

Wat is een newbornhoes?
Een newbornhoes is een speciaal ontworpen, rekbare hoes die past op de Newborn set van de Stokke Tripp Trapp. De hoezen van LaLynn beschermen de originele hoes van de newborn set tegen vlekken en vuil, waardoor de stoel langer mooi blijft. 

Wat zijn de voordelen van een newborn hoes?
Om te beginnen, bieden de newbornhoezen een uitstekende bescherming aan de originele hoes van de newborn set. Baby's kunnen nogal eens knoeien tijdens het eten of er kunnen ongelukjes gebeuren. Door gebruik te maken van een hoes van LaLynn, is de originele hoes van de newborn set beschermd tegen vlekken en vuil waardoor deze langer mee gaat. Nog een voordeel van de newbornhoes van LaLynn is dat deze door de rekbare stof makkelijk af te halen is en makkelijk te wassen op 30 graden. Ook zijn de newbornhoezen sneller droog dan dan de orginele hoes van Stokke. Het gebruik van de newborn hoes biedt nog een belangrijk voordeel: door te kiezen voor een design dat past bij jouw interieur, geef je de newborn set een persoonlijke touch. 

Newbornhoezen van LaLynn
De newbornhoezen van LaLynn zijn gemaakt van rekbare stof waardoor de hoes goed over de orginele hoes gedaan kan worden. De stoffen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en Oeko-Tex* gecertificeerd. De hoezen zijn gemaakt in Nederland en passen op zowel het oude als het nieuwe model van de Newborn set van Stokke Tripp Trapp. De newbornhoezen van LaLynn zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Neem een kijkje op onze webshop en haal een praktische en mooie newbornhoes in huis. Daarbij krijg je stapelkorting bij aankoop van twee of meer hoezen. 

*Oeko-Tex gecertificeerd is een gezondheidskeurmerk voor textiel. Het betekend dat de stoffen zijn getest op stoffen die schadelijk kunnen zijn. 

 

 

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.