Achteraf betalen met Klarna

Hoe werkt achteraf betalen met Klarna?

Het is mogelijk om de bestelling pas te betalen nadat je ze hebt ontvangen. Tijdens het afrekenen kun je kiezen voor deze optie. Nadat je alle artikelen hebt ontvangen, heb je 14 dagen om de openstaande factuur te betalen.

Indien je kiest voor achteraf betalen, ga je akkoord met de daarbij behorende voorwaarden achteraf betalen. Voor de beoordeling van je aanvraag worden de door jou ingevulde gegevens, doorgezonden naar Klarna. De betaling valt vanaf dat moment onder de verantwoordelijkheid van Klarna. Voor vragen over deze betaling en de bijbehorende voorwaarden verwijzen we je dan ook door naar hun klantenservice. 

Omdat de beoordeling gebeurt op basis van de originele bestelling mogen en kunnen wij niks meer aan de bestelling veranderen (zoals artikelen toevoegen).

Je ontvangt binnen twee werkdagen je factuur per mail. Deze factuur kun je vanaf dan ook terugvinden in jouw account. Deze factuur kun je betalen via de betaallink of door het bedrag over te maken.

 

Algemene voorwaarden Achteraf Betalen via Klarna

Dit zijn de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de consument die gebruik maakt van achteraf betalen via Klarna. Als u gebruik maakt van achteraf betalen, verklaart u akkoord te gaan met de volgende voorwaarden:

Voorwaarden gebruik achteraf betaalservice voor Klant:

Achteraf Betalen: binnen 14 dagen.

Deze webwinkel geeft u in samenwerking met Klarna de mogelijkheid om achteraf te betalen. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. U hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en u betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd.

U kunt alleen aan Klarna betalen, omdat de vordering aan Klarna wordt overgedragen. De webwinkel rekent u € 0,25 voor het gebruik van deze service. Bedenk dat deze kosten per webwinkel kunnen verschillen.

Kosten bij te late betaling

Als Klarna geen betaling heeft ontvangen op de vervaldatum van de factuur, zal er per e-mail kosteloos een eerste herinnering worden gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna € 13,50 aanmaningskosten** in rekening brengen. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten oplopen tot 15% voor bedragen tot € 2.500,- met een minimum van € 40,-.

Kredietcheck

Wanneer voor Achteraf Betalen gekozen wordt zal Klarna een kredietevaluatie uitvoeren, wat kan inhouden dat een kredietcheck wordt gedaan.

Privacystatement

  • U bent als consument woonachtig in Nederland en heeft als Klant van LaLynn producten en/of diensten afgenomen met een factuur- en afleveradres (geen postbus) in Nederland;

  • U bent 18 jaar of ouder;

  • Om de financiële risico's van deze betaaloptie te beperken, wordt uw bestelling getoetst bij Klarna Bank AB. Op grond van deze toetsing wordt bepaald of LaLynn uw aanvraag voor achteraf betaling accepteert. Indien dit niet het geval is, zal u worden gevraagd om de bestelling via een andere betaaloptie vooraf te voldoen;

  • U betaalt pas als u de bestelling in huis heeft.
  • U heeft altijd 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen.
  • De factuur wordt tegelijkertijd met de producten verzonden.
  • U hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven.
  • U heeft altijd minimaal 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de consumentenwet*.
  • U kunt uw facturen downloaden en betalen met iDEAL op klarna.nl.
  • Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met de geldende wetgeving verwerkt en niet aan derde partijen verstrekt voor advertentiedoeleinden. De persoonsgegevens worden gebruikt ter identificatie, voor klantanalyse, kredietevaluatie, marketingactiviteiten en verdere productontwikkeling. Bekijk Klarna’s privacystatement voor een nadere uitleg over de manier waarop Klarna persoonsgegevens verwerkt. Door Achteraf Betalen te gebruiken gaat u ermee akkoord dat Klarna uw persoonsgegevens in overeenstemming met haar privacystatement verwerkt, inclusief het overdragen van gegevens aan zorgvuldig uitgekozen partners of aan landen buiten de EU/EER. * Geldt niet voor alle goederen en diensten, bijv. vliegreizen, evenementen en speciaal vervaardigde producten. ** Bij facturen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht.