Verzenden

Gebruik deze tekst om vragen voor uw klanten zo gedetailleerd mogelijk te beantwoorden.

Gebruik deze tekst om vragen voor uw klanten zo gedetailleerd mogelijk te beantwoorden.

Onze kussensets zijn zo ontworpen dat ze zowel op het oude als nieuwe model van de Stokke Tripp Trapp passen.

Onze newbornhoezen zijn zo ontworpen dat ze zowel op het oude ( tot 2013) als nieuwe model (vanaf 2014) van de Stokke Tripp Trapp passen.

Ja, het babynestje kan gewassen worden op een voorzichtig was programma op max. 30 graden.Tip: zet het liggedeelte vast met 1 of 2 veiligheidsspelden. Na het wassen flink opschudden en eventueel in model brengen.Stop het babynestje niet in de droger maar laat het aan de lucht drogen.

Geeft terug

Gebruik deze tekst om vragen voor uw klanten zo gedetailleerd mogelijk te beantwoorden.

Ja, dit kan je aangeven in het opmerkingen veld bij de check out. Wij versturen jouw pakket dan naar een DHL afhaalpunt.

Verzendkosten NL: €5,95, gratis verzending vanaf €40.Verzendkosten Belgie: €11,95, gratis verzending vanaf €150.Verzendkosten Duitsland: €15, gratis verzending vanaf €150.

Bestellingen die op werkdagen voor 15 uur geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden (m.u.v. babynestjes). Bestellingen die op werkdagen na 15 uur worden geplaatst, versturen wij de volgende werkdag. Tijdens acties en op/voor feestdagen kan de levertijd wat langer zijn dan u van ons gewend bent.

Ja, retourneren van uw  bestelling is mogelijk m.u.v. gepersonaliseerde items, speenkoorden, spenen en bijtringen ivm hygiëne.   De kosten voor retourzendingen zijn voor jou eigen rekening. Zodra wij jouw retour in goede staat hebben ontvangen en verwerkt wordt het aankoop bedrag teruggestort op jouw rekening. Dit duurt max. 5 werkdagen. Bekijk de retourpagina voor meer informatie.