Over ons

Over ons:

Wij zijn twee zussen, Rianne en Jolien. Op onze webshop LaLynn verkoopt wij mooie duurzame merken voor baby´s en kinderen. Van essentials voor de babyuitzet tot speelgoed voor oudere kinderen.

Voorheen heette onze webshop Rigitoys en verkochten we alleen speelgoed maar duurzame verkopen we ook mooie handgemaakte babynestjes, newbornhoezen en kussensets voor de Stokke TrippTrapp stoel. Daarom hebben we in 2022 de naam van de webshop veranderd naar LaLynn. Inspiratiebron van de naam LaLynn is ons jongste nichtje Marilyn.

Als tantes van twee nichtjes zijn we altijd op zoek naar leuke cadeautjes. Wij vinden het belangrijke dat artikelen mooi en duurzaam zijn en onder de juiste werkomstandigheden worden gemaakt. Wij verkopen oa houten speelgoed van Little Dutch en New Classictoys. Houten speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal en gaat lang mee. Ook staat het mooi in het interieur.

De stoffen die worden gebruikt voor de babynestjes, newbornhoezen en kussensets komen uit Nederlandse groothandel. De producten worden daarna gemaakt in Nederlandse ateliers. Zo weten we zeker dat onze producten eerlijk en verantwoord zijn gemaakt.

Al onze bestellingen worden met zorg en liefde ingepakt. We hopen dat jij de bestelling uitpakt met een grote glimlach.

De reden dat retourkosten niet worden vergoed is om zo het aantal retouren terug te dringen. Retouren zijn belastend voor het milieu. Wij willen de klant bewust maken van de aankopen die ze doen. Als u vragen heeft over een product mag u ons altijd bellen of mailen. E-mail: info@lalynn.nl, tel: 0649584507.