Duurzaamheid

Bij LaLynn willen we het leven van ouders zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom worden onze producten met zorg gemaakt en samengesteld met oog voor mens, en natuur. Zo kan jij als ouder onbezorgd genieten van de kindertijd met je kleintje(s). Ze worden al snel genoeg groot en we hopen dat de wereld zo goed mogelijk is voor ze achter te laten. Wat wij doen om onze impact op het klimaat zo klein mogelijk te houden vertellen dat we jullie graag willen.

Bij LaLynn zijn wij dag samen met onze naaisters bezig met het bedenken en ontwerpen van nieuwe producten voor ons eigen label LaLynn. Van babynestjes tot bijtringen, alles is met de hand gemaakt in Nederland. Zo weten we zeker dat alle producten op een eerlijke, maatschappelijk verantwoorde manier zijn gemaakt, en kunnen wij de hoogste kwailiteit veilig zijn.

Om verspilling van stoffen en materiaal te voorkomen hebben wij ervoor gekozen om de babynestjes op bestelling te maken, wij hebben hier dus geen voorraad van. De levertijd van de babynestjes bedraagt ​​1 tot 2 weken, maar dat is het wachten meer dan waard. Het is bij ons ook mogelijk om je eigen babynestje samen te stellen zodat jij een uniek product in huis hebt, en helemaal naar je eigen smaak.

De voorraad van onze newbornhoezen en kussensets voor de Stokke Tripp Trapp is ook beperkt, ook weer om stof- en materiaalverspilling te voorkomen en ervoor te zorgen dat jij een kussenset of newbornhoes hebt die je niet bij iedereen in huis tegenkomt. Wacht daarom ook niet te lang met het kopen van een newbornhoes of kussenset om teleurstelling te voorkomen!

Om de verzending van bestellingen duurzaam te maken is het mogelijk om je pakket naar een afhaalpunt van DHL te laten verzenden. Dit is namelijk weer reiskilometers die de vervoerdienst maakt. Als je hier gebruik van wilt maken, kan je dit aangeven in het opmerkingenveld bij het afrekenen. Onze producten zitten niet standaard gecombineerd in onnodig plastic en facturen printen we niet uit maar krijgen je via de mail. We proberen onze producten zo veel mogelijk te verpakken in gerecycled/recyclebaar materiaal.

Bij LaLynn betaal jij zelf voor de retourkosten. Ook hier hebben we bewust gekozen om de impact op het milieu te beïnvloeden. Op deze manier hopen we een klein steentje te dragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot, en dat de klant zich bewust is van zijn/haar aankoop.