Retourneren/Ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te ontvangen, zonder opgave van reden, te retourneren. Wordt er een deel van de bestelling retour gestuurd en niet de volledige bestelling of wordt een deel van de bestelling retour gestuurd waardoor de originele bestelling onder de €40,00 is, dan wordt er geen €4,95 ingehouden van de terugbetaling.

Meld uw retour binnen 14 dagen na ontvangst aan de deur een e-mail te sturen naar info@lalynn.nl en maak gebruik van het retourformulier . Dit formulier kunt u afdrukken en meesturen met uw retourzending. Let op: Retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst te worden aangemeld en te worden gelezen. Komt een retour te laat terug, dan kan het zijn dat u niet het volledige aankoopbedrag terugkrijgt. Retouren die bij ons binnenkomen zonder naam en bestelnummer kunnen niet verwerkt worden en wij kunnen niet terugbetalen.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen van het pakket. Mocht het pakket vergeten raken bij het retour sturen, dan is dit voor uw eigen rekening en krijgt u geen geld terug. De website van de deur heeft gekozen voor vervoerder voor exacte tarieven.

Let op, gebruikte artikelen kunnen niet worden onderzocht! Artikel die zijn gebruikt en vlekken/ beschadigingen kunnen wij niet accepteren. Je ontvangt dan ook geen geld terug.

Nadat wij uw retour hebben ontvangen en gecontroleerd, krijgt u binnen 14 dagen uw geld terug op uw rekening. Mocht het product beschadigd zijn, vlekken hebben of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is en geen vlekken heeft.

Laat op! Gepersonaliseerde babynestjes, bijtringen, speenkoorden met naam , wagenspanners met naam en speentjes kunnen niet worden onderzocht.

Retourzendingen kunnen naar het onderstaande adres worden teruggestuurd.

LaLynn
Prinses Marijkelaan 2
2224VB Katwijk aan zee

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@lalynn.nl. Wel draagt ​​u zelf de kosten voor heen en terugzending van het product. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geruild worden.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling nog voor u te wijzigen.

E-mail: info@lalynn.nl
Tel: 0613191208