Återbetalningspolicy

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst  zonder opgave van reden te retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg de website van uw vervoerder voor exacte tarieven.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lalynn.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is 

Mocht het product- of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op Het herroepingsrecht is niet van toepassing op bestelling van gepersonaliseerde babynestjes. Dit is omdat deze op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt worden. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.