Voordelen van een newbornhoes voor de Stokke Tripp Trapp.

14 apr. 2023

Wat is een newbornhoes?
Een newbornhoes is een speciaal ontworpen, rekbare hoes die voorbij is aan de Newborn set van de Stokke Tripp Trapp. De hoezen van LaLynn beschermen de originele hoes van de newborn set tegen vlekken en vuil, waardoor de stoel langer mooi blijft.

Wat zijn de voordelen van een newborn hoes?
Om te beginnen, bied de newbornhoezen een uitstekende bescherming aan de originele hoes van de newborn set. Baby's kunnen nogal eens knoeien tijdens het eten of er kunnen ongelukjes gebeuren. Door gebruik te maken van een hoes van LaLynn, is de originele hoes van de newborn set beschermd tegen vlekken en vuil waardoor deze langer meegaat. Nog een voordeel van de newbornhoes van LaLynn is dat deze door de rekbare stof gemakkelijk te halen is en gemakkelijk te wassen is op 30 graden. Ook zijn de newbornhoezen sneller droog dan de originele hoes van Stokke. Het gebruik van de newborn hoes biedt nog een belangrijk voordeel: door te kiezen voor een design dat past bij jouw interieur, geef je de newborn set een persoonlijke touch.

Newbornhoezen van LaLynn
De newbornhoezen van LaLynn zijn gemaakt van rekbare stof waardoor de hoes goed over de originele hoes kan worden gedaan. De stoffen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en Oeko-Tex* gecertificeerd. De hoezen zijn gemaakt in Nederland en passen op zowel het oude als het nieuwe model van de Newborn set van Stokke Tripp Trapp. De newbornhoezen van LaLynn zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Neem een ​​kijkje op onze webshop en haal een praktische en mooie newbornhoes in huis. Daarbij krijg je stapelkorting bij aankoop van twee of meer hoezen.

*Oeko-Tex gecertificeerd is een gezondheidskeurmerk voor textiel. Het betekent dat de stoffen zijn getest op stoffen die componenten kunnen zijn.


laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.