Retourneren/ Ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te retourneren. U krijgt het orderbedrag, inclusief de verzendkosten, teruggestort op uw rekening. Wordt er een deel van de bestelling retour gestuurd en niet de gehele bestelling of wordt een deel van de bestelling retour gestuurd waardoor de originele bestelling onder de €60,00 is, dan wordt er alsnog €5,95 ingehouden van de terugbetaling.

Meld uw retour aan door een e-mail te sturen naar info@lalynn.nl of maak gebruik van het retourformulier. Dit formulier kunt u uitprinten en mee sturen met uw retour zending. U bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg de website van de door u gekozen vervoerder voor exacte tarieven.

Mocht  het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op! Gepersonaliseerde babynestjes, bijtringen, speenkoorden en speentjes kunnen niet worden geretourneerd.

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres worden terug gestuurd.

LaLynn
Prinses Marijkelaan 2 
2224VB Katwijk aan zee

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@lalynn.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geruild worden.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

email: info@lalynn.nl
tel: 0613191208