Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst , zonder opgave van reden, te retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan LaLynn geretourneerd moeten worden. Meld uw retour dmv een email aan info@lalynn.nl of vul het retourformulier in. U krijgt het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen gecrediteerd mits het product in goede orde retour ontvangen is. De verzendkosten voor retour van u thuis naar LaLynn zijn voor voor uw eigen rekening. Raadpleeg de website van de door u gekozen vervoerder voor exacte tarieven.

Mocht het product- of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op Het herroepingsrecht is niet van toepassing op bestelling van gepersonaliseerde babynestjes, speenkoorden, bijtringen en spenen ivm hygiëne. De gepersonaliseerde producten zijn op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@lalynn.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geruild worden.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

email: info@lalynn.nl
tel: 0613191208